FEN ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ DENETİM DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Kocaeli ili Çayırova ilçesinde 2016 yılında Çevre Mühendisi Yunus Emre BAYRAM ve Çevre Mühendisi Mehmet Akif GENÇER tarafından kurulan FEN ÇEVRE , kısa süre içerisinde kurucu mühendisleriyle hızlı bir büyüme göstermiş olup, zaman içerisinde mühendis ekibine dahil olan alanında tecrübeli çalışma arkadaşlarıyla beraber nitelikli hizmet sağlayıcı yapısını güçlendirmiştir. Bu süre içerisinde şirketin gelişen ve büyüyen yapısına uyum sağlayacak bir ofis ihtiyacı doğmuş olup, bu sebeple İstanbul-Kartal’daki adresine 2019 yılında taşınma kararı almıştır. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Yetkili Çevre Danışmanlık firması olan FEN ÇEVRE çevre yönetim hizmeti faaliyetlerine halen Kartal’daki Vizyon Kartal Rezidans A2 Blok 15.Kat D:107 adresinden devam etmektedir.

Çevre sektöründe hızlı, doğru ve ilkelerine bağlı kalarak mühendislik ve danışmanlık hizmetleri veren FEN ÇEVRE , farklı sektörlerden 200 üzerinde endüstriyel işletmenin çevre danışmanlık hizmetlerini sağlamış ve bu işletmelerin çevre dostu kurumlara dönüşmelerinde önemli katkılar vermiştir. Tecrübe ettiğimiz referans sektörlerimiz başlıca şöyledir:

Sağlık kuruluşları, Enerji, İnşaat, İlaç Sanayi, Kimya Sanayi, Makine Sanayi, Metal Sanayi, Metalurji Döküm Sanayi, Tekstil Sanayi, Geri Dönüşüm Tesisleri, Tersaneler, Gıda Fabrikaları, Orman Endüstrisi, Lojistik, Belediye ve Diğer Kamu Kuruluşları, Arıtma Tesisleri, Atık Taşıma Şirketleri, Turizm ve Konaklama Tesisleri, Havalimanları vb. endüstriyel ve toplumsal bir çok sektör de çevre hizmetlerimiz referanslıdır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık