TARGİM TARIM GIDA ÇEVRE MÜŞAVİRLİK GERİ DÖNÜŞÜM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

TARGİM, Çevre ve Tarım Gıda Müşavirlik Geri Dönüşüm San ve Tic. Ltd. Şti, 2006 yılında kurulmuş olup tarım ve gıda alanlarında başladığı hizmetine Çevre İzin ve Denetim, ve İş Sağlığı ve Güvenliği Alanlarını da eklemiştir. Çevresel Etki Değerlendirme ve Denetim Biriminde; İnşaat döneminde ÇED, Proje Tanıtım Dosyaları, ÇED sonrası (inşaat ve işletme aşamalarında) izleme, Çevre Yönetim Planlarının Hazırlanması vb. konular da yer almaktadır.

Şirketimiz, ÇED Raporları’ nın ve Proje Tanıtım Dosyaları’ nın hazırlanması konusunda , Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen “ÇED Raporu hazırlamaya yetkili” olduğunu belirtir “YETERLİK BELGESİ"ne sahiptir.

Şirketimizde çalışmalar, aralarında Çevre Mühendisi, Ziraat Mühendisi, İnşaat Mühendisi, Harita Mühendisi, Jeoloji Mühendisi, Harita Mühendisi, Kimya Mühendisi, Kimyager vb. farklı disiplin dallarından oluşan yaklaşık 20 kişilik bir ekip tarafından yürütülmekte olup, yatırımın türüne göre ilave olarak Üniversite Akademik Kadrolarından da yararlanılmaktadır.

2006 yılından beri çevre sektöründe devam eden çalışmalarımız ile kazandığımız tecrübelerimizi, sürekli değişen mevzuat bilgileri ile güncellemekteyiz. Çevre sektöründeki referans çalışmalarımız, ülkemizde birçok özel sektör, kurum ve kuruluşun yatırım ve işletme döneminde önünü açmıştır.

Firmamız 21/11/2008 tarihli ve 27061 sayılı Resmî Gazete’ de yayımlanan Çevre Denetimi Yönetmeliği ve 10/09/2014 tarihli ve 29115 sayılı Resmî Gazete’ de yayımlanan Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği kapsamında çevre yönetimi, çevre izin, lisans ve çevre danışmanlık konularında kurumsal yapısı ve profesyonel anlayışla entegre çevre ve atık yönetimi hizmetlerini vermektedir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık