BABİL ÇEVRE DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK İNŞAAT GIDA DIŞ TİCARET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Babil Çevre Danışmanlık olarak sürekli yenilikleri takip eden, gelişimi hedefleyen profesyonel iş anlayışımızla ve yenilikçi yaklaşımımızla sektörde çevre mevzuatları ile ilgili tüm çalışmaları yürütmekteyiz. Çevre Mühendisliğinin getirmiş olduğu tüm hizmet yükümlülüklerini alanında deneyimli ekibimizle sürdürmekteyiz.

Tesisleri çevre mevzuatları kapsamında doğru yönlendirmeyi, oluşabilecek etkileri en az seviyeye indirgemeyi, çalışma konforunu artırıp, çevresel etkileri azaltmaya yönelik misyonumuzla profesyonel destek sağlamaktayız.

Babil Çevre Danışmanlık olarak üretken, çözüm odaklı ve kalite ile hizmetimizi siz değerli müşterilerimize sunarak, her geçen gün daha da gelişiyoruz. Çeşitli bölgelerde yapmış olduğumuz danışmanlık hizmetleriyle müşteri portföyünü ve memnuniyetini artırmayı sağlamaktayız. Kaliteli hizmet anlayışımız ve deneyimli ekibimizle çevre danışmanlığı mevzuatları, bilimin tüm inceliklerine uygun şekilde yürütülmektedir.

Periyodik olarak yapılan denetimlerle ve hazırlanan raporlarla firmaların aylık olarak çevresel etkilerini ve mevzuatlar bakımından kontrollerini sağlıyor, olası etkileri minimum düzeyde kalmasını sağlıyoruz. Görevlendirmiş olduğunuz yetkilileri çevre mevzuatları, yasal düzenlemeler, risk ve önlemler konusunda bilinçlendirerek ve firma hafızası oluşturarak yapmış olduğumuz hizmette sürecin bir parçası haline gelmesine yardımcı oluyoruz.

Babil Çevre Danışmanlık olarak ilgili mevzuatların tümünü sürekli inceliyor, bakanlığımızla koordineli şekilde sıfır hata ile hizmetlerimizi yürütmeye çalışıyoruz. İşletmelerin denetimleri esnasında hazır bulunarak denetim sürecinde ihtiyaç duyulan bilgi ve belgeleri sunuyoruz. Firmalar ile yaptığımız sözleşmelerin merkezi sisteme girişini sağlayarak, istatistik oluşturulmasına ve dönemsel raporların bakanlığa sunulmasına katkı sağlıyoruz. İç tetkik raporunu hazırlayarak firmaların yapısal durumları hakkında çevresel analizler ile firma sahiplerini bilgilendiriyoruz.

Babil Çevre Danışmanlık olarak siz değerli müşterilerimizle bu süreçlerde birlikte olmanın gururunu yaşıyoruz.

Güncellenecek

  • Danışmanlık