AK-KO MEDİKAL MÜH.VEPATENT DANŞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ

Kurulduğu 2004 yılından beri farklı sektörlerde üretim yapan birçok firma ile çalışmış olan Ak-ko Mühendislik, çalışmalarında en etkin ve ekonomik çözümleri müşterilerine sunmaktadır. Hizmet anlayışı ve kalitesi ile çevre danışmanlık sektörüne yön veren Ak-ko Mühendislik titiz bir hizmet anlayışı içinde çalışan deneyimli personeli aracılığıyla edindiği tüm birikimi müşterilerine sunmaktadır.
Ak-ko Mühendislik,  Çed Hizmetleri,  çevre danışmanlık hizmetleri, GSM Ruhsatları ,Marka Patent alımı  konularında bilgi ve deneyim sahibidir. Ak-ko Mühendislik, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan alınmış Çevre Danışmanlık Yeterlik Belgesi ve Çed Yeterlilik  Belgesi sahibidir.
Şirketimiz, Gayri Sıhhi Müesseseler (GSM) kapsamına giren üretim yerlerinin Çevre İzinlerini ve Açılma Ruhsatı çalışmalarını, büyük bir titizlikle yürütmekte ve çok kısa bir zamanda sonuçlandırabilmektedir. Elemanlarımız ,çevre mevzuatlarını sürekli takip etmekte, gelişmeleri ve değişiklikleri çalıştığımız kuruluşlara en kısa zamanda aktarmakta ve bu değişikliklerle ilgili yapılması gereken çalışmaları yerine getirmektedir.

Yeterlik Belgesi

  • Danışmanlık