GENÇ GRUP DANIŞMANLIK ÇEVRE MÜHENDİSLİK İNŞAAT MAKİNE EĞİTİM HİZMETLERİ GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Firmamız 2004 yılında iki gıda mühendisinin ortaklığında kurulmuştur. Başlangıçta gıda sanayi sektörüne yönelik danışmanlık hizmeti sunan ve yaklaşık 2 yıl bu sektöre hizmet veren firmamız 2 yıl içinde 300'ün üzerinde firmayı referans listesine eklemeyi başarmıştır. 2006 yılında diğer sanayi sektörlerinde de kadrosunu güçlendirerek danışmanlık hizmeti sunan ve bu alanda bölgesinde önemli bir güç olan Genç Danışmanlık, 2008 yılı sonu itibari ile çalıştığı firma sayısını 700'ün üzerine çıkarmıştır. 2009 yılında Alo Böcek - Haşere Mücadele şirketini de kurarak danışmanlık verdiği firmalara ilaçlama çözümü sunmaya başlamıştır.

Yine 2009 yılında pazarlama departmanını hayata geçirerek pazarlama alanında hijyen ürünleri ve laboratuvar kurulumu için de müşterilerine çözüm sunmuştur. 2009 yılında hibe programlarında proje departmanımızın bölgemizde hazırlamış olduğu 7 projenin tamamı onay almış ve 2.5 trilyon kaynağın Kütahya'ya kazandırılmasında başrol oynamıştır. 2011 yılında da Kalkınma Ajansı'na vermiş olduğu 3 proje de KKYDP Ekonomik Yatırımlar'dan 6 projesi onay almış ve toplamda 4.5 trilyonluk yatırımlarda Kütahya'ya kazandırılmıştır.

Firmamız 2011 yılında da çevre danışmanlığı hususunda Çevre ve Orman Bakanlığı'ndan akredite olarak çevre danışmanlığı hususunda yetkilendirilmiştir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık