POLDEM ÇEVRE DENETİM DANIŞMANLIK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

Poldem Çevre Danışmanlık, 2000 yılından bu yana Malatya ve Elazığ, Bingöl, Adıyaman, Sivas, Tokat, Erzincan, Tunceli gibi çevre illerde çevre denetim, hibe & destek danışmanlık, belgelendirme ve arıtma tesisi konularında önde gelen danışmanlık ve proje firmasıdır.

Günümüzde, küçük ölçeklerden büyük ölçeklere bir çok firmaya çevre görevlisi hizmetleri, çevre izin lisans belgeleri, çed raporları, endüstriyel atık yönetimi, sıfır atık belgesi ve labaratuvar hizmetleri vermekte olup üstlendiği bir çok projeyi sorunsuz bir şekilde anahtar teslimi olarak tek elden tamamlamıştır.

Firmamız, Çevre Denetim ve Danışmanlık hizmetlerininin yanı sıra firmalarımızın en çok ihtiyaç duydukları ürün belgelendirme ve kalite yönetim sistemleri konusunda TSE, CE işaretleme, patent başvurusu, marka tescili gibi hizmetler vermektedir. Bununla beraber Poldem Çevre Danışmanlık AB'nin ve devletin güncel hibe ve destek projelerini müşterileri için takip ederek, yorumlayarak, başvurarak ve hızlı sonuç alarak firmalarımıza hibe ve destek sağlamada ciddi oranlarda başarı sağlamıştır.


Poldem Çevre Danışmanlık, kuruluşundan bu yana, her geçen gün artan memnun müşteri sayısına ve potansiyeline ulaşmış; Malatya'da ve bölgede çevre danışmanlık alanında güçlü ve istikrarlı bir ilerleme kaydetmiştir. Büyük ölçekli bir çok kamu, özel kuruluşlara danışmanlık hizmetlerini işine olan saygısının gerektirdiği şekilde verebilmenin gururunu yaşamaktadır.

Çevre Danışmanlık Yeterlik Belgesi

  • Danışmanlık