DURU ÇEVRE TEKN.LAB.HİZ.MÜH.MÜŞ.İNŞ.TAA.SAN.TİC.LTD.

Kamu ve özel sektörde edindiğimiz uzun yıllara dayanan tecrübe ve bilgi birikimimizi birleştirmeye karar vererek 22.01.2007 tarihinde Duru Çevre Teknolojileri ve Laboratuvar Hizmetleri Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’ ni kurduk.
Şirketimiz ortakları arasında T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı Özel Çevre Koruma Kurumu Başkanlığı’ ndan emekli İnşaat Mühendisi Atilla DOĞU ve Uzman Akın GÜVENİR ile yine uzun yıllar T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı’ nda görev yapmış Çevre Mühendisi Tuncay YAYLALI bulunmaktadır.

Bilgi birikimimizi ve hizmet anlayışımızı sürekli disiplin ve kendini yenileme prensibi ile yoğurarak en doğru, en güncel ve en hızlı hizmeti sizlere sunmak en büyük amacımızdır.

Bu anlayış ile çevresel etki değerlendirmesi (ÇED), katı atık yönetimi, çevresel modelleme, atıksu ve içme suyu arıtımı, halihazır harita yapımı ve zemin etüdü çalışmalarında mühendislik ve müşavirlik hizmeti vermekteyiz. Söz konusu çalışmalar ile ilgili detaylı bilgiye Faaliyetlerimiz bölümünden ulaşabilirsiniz.

Yeterlilik Belgesi

  • Danışmanlık
  • ÇED Raporları