BALGAT MÜHENDİSLİK PROJE İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Lezgioğlu Şirketler Grubu olarak; ilk kuşaktan devraldığımız bilgi, birikim ve tecrübeleri mühendislikle buluşturarak daha ileriye taşıma hedefindeyiz.
Mühendislik alanında başlayan çalışmalarımıza İnşaat, Enerji Üretimi ve Turizm alanlarını da katarak devam etmekteyiz.
Atık Yönetimi kapsamında; Katı Atık Düzenli Depolama Tesisleri (Belediye Atıkları, Endüstriyel Atıklar, Maden Atıkları, Tehlikeli Atıklar, Tıbbi Atıklar ve her türlü atıkların bertaraf ve geri kazanımı), Atık Baraj; izin, inşaat, kurulum ve işletim süreçlerini yönetmekteyiz.
Mekanik ayırma, biyokurutma ve biyometanizasyon Tesisleri ile fermente ürün yönetimi ve Kompost Tebliğlerinin çıkmasından sonra; Kompost Üretim Tesisleri, Mekanik Ayırma Tesisleri, Gaz Yakma ve Gazdan Enerji Üretim Tesisleri, Eski sahalarının Rehabilitasyonları, Atık Transfer İstasyonları, Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisleri, İçme ve Kullanma Suyu Arıtma Tesisleri, İsale Hatları, Atıksu Şebekeleri konularında projelendirme, müşavirlik ve anahtar teslim inşaat ve taahhüt hizmeti vermekteyiz.
Çağımızda özel sektörde kıran kırana geçen rekabet ortamında, ahlaki değerlerden ödün vermeden, her türlü gelişmeyi yakından takip ederek mühendislik teknolojilerini sonuna kadar kullanmaktayız.
Arazi, zemin, bitki örtüsü ve iklime göre yaptığımız mühendislik modellemeleriyle en gerçekçi çalışmaları sunmaktayız.
İş geliştirme ve Ar-Ge vizyonumuz ile çalışmalarınıza bütünsel olarak yaklaşarak entegre olan çalışmalarla size anahtar teslimi hizmet sunmaktayız. Böylece birbiriyle koordineli olarak yürütülen çalışmalar ile kısa zamanda sonuç almaktayız.
“Entegre Kalite Yönetim Sistemi” belgeleri ile çalışmalarımızı belgelendirmekteyiz (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007). 
Atık yönetimi konusundaki başarılı projelerimiz sayesinde çok kısa bir zamanda alanında uzman ulusal ve uluslararası firmalar arasına girmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Çevre Danışmanlık Yeterlilik Belgesi

  • Danışmanlık