T.R.B. ÇEVRE DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK TEMİZLİK HİZMETLERİ VE TİCARET LTD.ŞTİ.

2011 yılında kurulmuş olan T.R.B. Çevre Danışmanlık Mühendislik Temizlik Hizmetleri ve Ticaret Ltd. Şti. başarılı geçmişi ile Trabzon ilinin önde gelen firmaları arasında yer almakta ve hizmet sektöründe bölgesel lider olma vizyonu ile hareket etmektedir.

Firmamız, çevrenin korunmasına yeterince önem veren, bunun yanında; sürdürülebilir kalkınmayı temel alan bir anlayışla çevreyi etkileyecek olan her türlü yatırımcı kurum ve kuruluşu, kanunlara göre pratik ve akademik çözümler üreterek Danışmanlık Hizmetleri ile yönlendirmektedir.

Hedefimiz Türkiye ve Dünya genelinde en rekabetçi, en üretken, en doğru çözümleri üreten Çevre Danışmanlık Firması olmaktır. Ana uzmanlık alanlarımız olan Çevre Danışmanlığı, ÇED (Çevresel Etki Değerlendirme Raporu) konularında kendi sınıflarının en iyisi olabilmek için sürekli yenilenmektedir. Bunlar bizim kimliğimizin temelini oluşturmaktadır. Farklı pazarlardaki liderliğimizi ve tercih edilme sebebimizi belirleyen unsur, tüm Türkiye'deki müşterilerimize sürekli en iyi, eşsiz ve çözüm odaklı hizmetleri sunabilme yeteneğimizdir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık