EKOTEK ÇEVRE DAN.ARAŞ.VE GEL.İN.MAKİ MÜH.TUR.GI.LTD.Ş

Ekotek Çevre Mühendislik ve Danışmanlık Ltd. Şti. 2004 yılında kurulmuş olup çevre alanında danışmanlık, proje, kontrolörlük, fizibilite, modelleme ve analiz hizmetleri sunan bir çevre mühendisliği kuruluşudur.

Günümüzde hızla gelişen sanayileşme ve teknoloji insanoğluna sonsuz olanaklar sunmakta, ancak bu hızlı gelişme çevre kirliliği ve doğal kaynakların tükenmesi gibi bir takım problemleri de beraberinde getirmektedir.

Ekotek Çevre Mühendislik ve Danışmanlık, teknolojik ve bilimsel gelişmeleri yakından takip ederek çevre kalitesinin ve doğal kaynakların korunmasını, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakabilmek için çevre kirliliğinin önlenmesini çevre politikası olarak benimsemiştir.

Hedefimiz; politikamız ışığında ve tarafsızlık ilkemiz doğrultusunda, faaliyet sahiplerine mesleki etik kurallara uygun en ekonomik alternatifleri sunmaktır.

Ekotek Çevre Mühendislik ve Danışmanlık Şirketi olarak yürütmekte olduğumuz mühendislik ve danışmanlık hizmetlerini çevreye ve insana sorumluluk ve kalite bilinciyle yerine getirdiğimizi belirtiriz.

Güncellenecek

  • Danışmanlık