BİODOĞA ÇEVRE DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Çevre danışmanlık hizmeti denildiğinde akla gelen ilk isim olmanın haklı gururunu yaşayan BİODOĞA Çevre Danışmanlık, 2012 yılından bugüne danışmanlık, eğitim ve mühendislik alanında çevre danışmanlık sektörünün öncülüğünü yürütmektedir. Kalite ve müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinmiş BİODOĞA Çevre Danışmanlık; Başta doğu Anadolu olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesinde uzman kadrosuyla sanayii kuruluşlarındaki çevresel problemlere kesin çözümler sunmaktadır.

Firmamız vizyon, misyon, stratejik amaç ve hedefleri doğrultusunda hizmetlerini; ulusal ve uluslararası standartlarda ve yasal yönetmeliklere uygun olarak, gerekli güvenirlilik ve süratte yerine getirmeyi ilke olarak benimsemiştir. Günümüz için ve gelecek kuşaklara karşı sosyal sorumluluğu yerine getirmeyi kurum kültürünün bir parçası olarak konumlandıran BİODOĞA Çevre Danışmanlık, çalışmalarını planlarken, süreklilik ilkesini ön planda tutmakta, sosyal sorumluluğun sürdürülebilir projelerden oluşmasının, Türkiye ve dünya için sağlanacak fayda açısından önemli olduğuna inanmaktadır. Danışmanlık çatısı altında faaliyet gösteren Çevre Denetim Yönetmenliği’nce tanımlanan Çevre Görevlisi Hizmeti uygulamamızla çözüm ortaklığımızı daha da güçlendiriyoruz.

Bu alanda Çevre Görevlisi Hizmeti uygulamalarımız haricinde Çevre İzin ve Lisans Belgelerinin Takibi, Çevre Faaliyetlerinin Koordinasyonu, İç Tetkik, Raporlama, Eğitim ve Bilinçlendirme ile birlikte Maden İzin Ruhsatları, İşyeri Açma Ruhsatı, Atık Yönetimi ve Yönetim Sistemi Eğitimleri, ges, hes,rüzgar enerjisi , tkdk , kosgeb , daka , sodes gibi destek hizmeti veren kurumlara proje hazırlama hizmetleri vermekteyiz.

Güncellenecek

  • Danışmanlık