DOĞA ÇEVRE DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ PROJE İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ

1983 yılında mezuniyetinden sonra sanayi sektöründe göreve başlayan Kimya Mühendisi İslam SADIKER 1985 yılında ilk şirketini kurdu. Çevre ve İnşaat Sektöründe Danışmanlık ve Müteahhit olarak görev yaptı. 1990 – 2000 yılları arasında ilçe bazında Çevre Çalışmalarını başlatmak üzere Zeytinburnu Belediyesinde Çevre Koruma Müdürü olarak çalıştı.

2000 yılında dönemin Başbakanı'nın talimatıyla İstanbul Çevre İl Müdür Yardımcısı olarak atanan Sadıker, çeşitli kademelerde görev yaparak 2008 yılında Çevre ve Orman İstanbul İl Müdürlüğünden emekli oldu. Bu dönemde özellikle ÇED ve Çevre Yönetimi konularında faaliyet gösteren İslam Sadıker'in; 2001 yılında geleceğin yöneticilerinin çevre bilinci ile yetişmelerini sağlamak amacıyla hazırlayıp 5 yıl süre ile koordinatörlüğü gerçekleştirdiği Çevre Eğitim Projesi ( ÇEP ), ilk ve orta ögretim okullarında halen sürdürülmektedir. 

ÇED Koordinatörü olan ve ISO 9001, 18001 eğitimlerini tamamlayan Sadıker , ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Başdenetçisi ve Güvenlik Bilgi Formu Hazırlayıcısıdır. İslam Sadıker Çevre ve Orman Bakanlığından Çevre Görevlisi ve Çevre Görevlisi Eğiticisi Belgelerine  de sahiptir.. 

DOĞA ÇEVRE Danışmalık Hizmetleri Ltd. Şti.; 2007 yılında İslam Sadıker ve Kıymet Sadıker tarafından kurulmuştur. Şirket Merkezi İstanbul İli Zeytinburnu İlçesindedir. Çevre Yönetimi, ÇED , Çevre Mevzuatı Eğitimleri ve Uygulamalarında, İş Sağlığı ve Güvenliği, Enerji Verimliliği ve Alternatif Enerji konularında uzman kadroları ile hizmet eden şirket Danışmanlık, İzin ve Lisans konularında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiştir. 

Kamu ve Özel sektörde edinilen 30 yılı aşkın tecrübeyi paylaşmak ve uzman kadrosu ile hizmet etmek gururunu yaşayan DOĞA ÇEVRE Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. dürüst yaklaşım ve doğru çözümlerle her zaman yanınızdadır.

Çevre Danışmanlık Yeterlik Belgesi

  • Danışmanlık