DORUK GİRİŞİM ÇEVRE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Doruk olarak Çevre Danışmanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği, Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı ve Yatırım Danışmanlığı Hizmetleri kapsamında firmaların isteklerine cevap verebilmek için Eğitim, Danışmanlık ve Mühendislik hizmetleri vermekteyiz.

Şirketimiz İş Sağlığı ve Güvenliği konularında gerekli çalışmaları yapabilmek için T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından “Ortak Sağlık Güvenlik Birimi” yetki belgesi ile yetkilendirilmiştir. Şirketimiz bünyesinde bulunan İş Güvenliği Uzmanları, İşyeri Hekimleri ve Sağlık Personelleri ile tesislerin ihtiyacı olan İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerine cevap vermekteyiz.

Çevrenin korunmasında ve geliştirilmesindeki sorumluluğunun bilincinde olan şirketimiz, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından “Çevre Danışmanlık Yeterlik Belgesi” ile yetkilendirilmiştir. Bu kapsamda tesislerin çevre mevzuatında yer alan izin ve lisans süreçleri, çevresel yatırımların yönlendirilmesi, atık yönetimi kapsamında çevre danışmanlığı hizmeti vermekteyiz.

2020 yılında hizmet ağını genişleten Doruk, Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı ve Yatırım Danışmanlığı konularında da firmaların isteklerine cevap vermeye başlamıştır.

 

Güncellenecek

  • Danışmanlık