URAL ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK İNŞAAT NAKLİYAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

URAL Mühendislik 25 yıldan fazla Mühendislik ve İnşaat alanlarında geniş spektrumlu tasarım ve müşavir mühendislik özgeçmişi ile çalışmaktadır ve onbeş yıldan fazla bir süredir Türk, Amerikan ve Avrupalı önde gelen tasarım ve müşavirlik firmaları ile işbirliği içinde olup, CIS ülkelerinden, Ortadoğu, Kafkaslar kadar pekçok ülkeden işveren firmalar ile çalışmış ve Avrupada USACE, Irak, Afganistan da askeri işler yapmış dolayısıyla çeşitli uluslararası tasarım kodları, gereklilikleri ve saha özel kondisyonları konularında geniş bir çalışma deneyimine sahip olmuştur. URAL ın bünyesindeki uzman mühendisler, idareciler ve inşaat yöneticilerinden oluşan ekipler orta ölçekliden büyük ölçekliye kadar tüm Tasarım Müşavirliği, Tasarım ve Yapı projelerinde çalışma becerisine sahiptir. URAL Mühendislik Türkiye, Rusya, Moldovya, Kazakistan, Turkmenistan, Gürcistan, Irak, Afganistan, Orta Doğu, Orta Asya, Balkanlar ve Kafkaslarda yer alacak tüm Müşavirlik, Mimarlık ve Mühendislik Tasarım projelerini yapacak kapasitededir.

Yeni Global Pazarlar da değişen gereklilikleri ve inşaat sektöründeki tek durak çözüm sağlayıcılardaki artan talepleri yakalamak amacıyla tasarım firmaları ve taşeronlar çoklu yönde yatırım ve geliştirme konusundaki sivil ve askeri projeler için şirket satın alıp veya iş ortağı olarak daha yakın ilişkilerde çalışmayı tercih etmektedir. Daha ötesi CIS ülkelerinde,Türkiye, Kafkaslar, Balkanlar, Orta Doğu ve Orta Asya’da Yeni Çağ parakende sektörü alıcılarının gereksinimleri doğrultusunda değişen ve alışveriş kompleksleri, Resortlar, Oteller, Hastaneler, Ofisler vs. aralığında artan talepleri karşılamak ve bu tesislerin yapımı için URAL gerekli olan mühendislik tasarımını sağlamaktadır. Kullanıcıların gereksinimleri doğrultusunda detaylı tasarım ve en uygun şekli ile Mimari ve Mühendislik çözümlerine sahip olmak için, yeni çağ müteahitleri geleneksel inşaatçılık yerine çoklu disipline ve çoklu-ortaklı proje yöneticiliğini tercih etmelilerdir.

URAL ın Tasarım ve Müşavirlik olanaklarının yanında yerel ve Türk alt-müşavirlik firmaları ile olan deneyimi aldığı projelere ayrı bir katma değer vermektedir. URAL’ın doğru yapılanmış ve ön-mühendislik işlerine odaklı ekibi ve proje gereksinimlerini ve risklerini değerlendirme yöntemleri firmamızın ana değerlerinden biridir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık