AKVADEM YÖNETİM DANŞMÜHN.MÜŞV.TİC.LTD.ŞTİ.

005 yılından beri müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren AKVADEM, su ve atık sektörlerinde ihtisaslaşmış bir kuruluştur. Uzman kadrosuyla AKVADEM, su, atıksu ve katı atık sektörlerinde, belediyelere, belediye birliklerine, su ve atık işletmelerine, kamu kurumlarına ve uluslararası finans kuruluşlarına proje yönetiminden mühendisliğe, kurumsal ve mali yönetim geliştirme hizmetlerinden kapasite geliştirme programlarına geniş bir yelpazede hizmet sunar.

İhale ve sözleşme yönetiminde uluslararası bilgi ve deneyime sahip kadrosuyla AKVADEM, bu alanda müşterilerine kapasite geliştirme ve teknik destek dahil etkin çözümler sunan bir çözüm ortağıdır.

AKVADEM’in bir başka hizmet verdiği uzmanlık alanı sosyal sektörler ve kalkınma olarak tanımlanabilir. Bu konuda geniş tecrübeye sahip kadrosuyla özellikle sosyal fonların oluşturulması ve yönetimi, topluluk bazlı kalkınma çözümleri, Kurumsal Sosyal Sorumluluk çözümleri ve komple proje yönetim hizmetleri ile AKVADEM, yerel ve uluslararası kuruluşlarının etkin bir çözüm ortağıdır.

AKVADEM’in faaliyet gösterdiği bir başka sektör çevre ve enerji olup, Özellikle kentlere ve altyapı işletmelerine yönelik iklim değişikliği uyum strateji ve planlama çalışmaları; düşük karbon emisyonlu büyüme strateji ve planlama çalışmaları; green-growth / çevre dostu büyüme planlamaları alanlarında hizmet sunmaktadır. Bunun yanısıra, özellikle uluslararası finans kuruluşlarının kılavuz ve kriterlerine gore çevresel ve sosyal etki değerlendirme, çevre yönetim planları oluşturma ve izleme, ve çevre iş sağlığı ve güvenliği değerlendirmeleri konusunda hizmet sunmaktadır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık