İzanlab Laboratuvarları A.Ş.

İZANLAB A.Ş. 2016 yılında, şirket merkezi Ankara’da ; tarafsız ve akredite laboratuvar olarak hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Çimento, çimento hammaddeleri, çimento katkı ve yardımcı maddeleri, kömür ve kok, demir ile krom cevheri ve konsatreleri, jeolojik örnekler, kayaçlar, kil, kalker, agregalar, soda külü ve metal alaşımları laboratuvarımızın çalışma alanları arasında yer almaktadır.

Son sistem cihazlarımız ile 6 katlı laboratuvarımızda, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Sera Gazlarının Emisyonunun Kontrolü ve Takibi Yönetmeliği" çerçevesinde her türlü girdi ürün; yakıt ve hammaddelerde, ara ürünlerde, çıktı ürünlerde; Toplam Karbon (TC), Toplam İnorganik Karbon (TIC) ve Toplam Organik Karbon (TOC) analizlerinde de çalışmalar yapmaktayız.

Uzman kadromuz ile 40 yıllık tecrübe ve deneyime sahip mühendislerimizin yanında tekniker ve teknisyenlerimiz ile de hızlı, kaliteli hizmetler vermeyi hedeflemektedir.

Laboratuvarımız, açıldığı ilk günden itibaren TS EN ISO / IEC 17025 Standardına uygun olarak çalışmalarını sürdürüp gerekli prosedürleri tamamladıktan sonra 4 Temmuz 2017 tarihinde TÜRKAK tarafından TS EN ISO / IEC 17025 Standardına göre “AKREDİTE“ edilmiştir. AB-1189-T akreditasyon markası ile akredite rapor üretmektedir. 21 Haziran 2018 tarihinde ise T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından "Çevre Analizleri Yeterlilik Belgesi'ni almıştır.

Çevre Ölçüm ve Analizleri Yeterlik Belgesi

  • Laboratuvar