Kay-Yap Analiz Deney Yapı Lab İnş. Taah. San ve Tic. Ltd. Şti.

Faaliyet gösterdiği sektörlerde, öncülük eden laboratuvarlardan KAYYAP Analiz Deney Yapı Elemanları Laboratuvarı, 2010 yılından itibaren profesyonel personel kadrosu ve teknolojik altyapısıyla sizlerin çözüm ortağı olarak Kayseri’de kurulmuş ve tüm Türkiye’de hizmet vermektedir.

Laboratuvarımız Ulusal ve Uluslararası Standartlara (TS, EN, ISO, ASTM vd) uygun olarak TÜRKAK (Türk Akreditasyon Kurumu) tarafından TS EN ISO/IEC 17025 Standardının gerekliliklerine uygun olarak akredite edilmiştir. T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan “Çevre Ölçüm ve Analizleri Yeterlik Belgesi” ve “Yapı Malzemeleri Analiz Laboratuvarı İzin Belgesi” yetkileri alınmıştır.

Tarafsızlık ve bağımsızlık, gerçekleştirdiği faaliyetlerde gizlilik KAYYAP’ın temel düsturlarından ve vazgeçilmez ilkelerindendir. Bu bağlamda, verilen hizmetlerde personel, ekipman ve metot yeterlilikleri sürekli olarak iç ve dış kontrollerle denetlenmektedir. Ulusal / uluslararası Laboratuvarlar Arası Karşılaştırma (LAK) deneylerine ve Yeterlilik Testlerine (YT) katılmaktadır.

“İşte Ciddiyet, Sonuçta Hassasiyet” felsefesi ile müşteri odaklı hizmet veren, bağımsız ve tarafsız, her geçen gün büyüyen ve gelişime önem veren laboratuvarımız, bilim ve teknolojiyi entegre ederek uzun yıllar sizlere hizmet verecektir.

Akılcı ve bilimsel yönetim sistemimizle, yenilikleri takip ederek ve mutlak suretle uygulayarak, planlı ve gelişimi esas alan hizmetlerimizle tüm hedeflerimize ulaştık ve yeni ufuklara yelken açmaktayız. TS EN ISO/IEC 17025 Standartlarının tüm gerekliliklerini sağlayarak, takım çalışmasına olan inancımız ve bilimsel bakış açımızla başarıya ulaşacağımıza kanaatimiz sonsuzdur.

Akreditasyon Sertifikası

  • Laboratuvar