ÖNDER LABORATUVAR ÇEVRE SAĞLIK VETERİNER GIDA TURİZM DANIŞ. SANAYİ VE TİC. A.Ş.

30 yıldır kesintisiz Muğla ili özellikle Bodrum hastalarımıza hizmet vermekte olan Laboratuvarımızda değişen şey teknoloji, değişmeyen şey ise güvenilirlik ve güler yüzlülüktür.

Butik bir Laboratuvar şeklinde çalışmamızdan dolayı daha yakından tanıma fırsatı bulduğumuz ziyaretcilerimiz sadece bir protokol numarası olarak görülmemekte, süreklilikleri sayesinde kişiye özel hizmetler alabilmekte ve bunlar sayesinde daha iyi bir hizmet vermekteyiz.

Önder Laboratuvarı 28.05.2010 yılında Gıda Tarım Bakanlığından Gıda Mikrobiyoloji analizleri için çalışma izini alındı.

Önder Laboratuvarı Sağlık Bakanlığı’ndan 2014 yılında havuz sularının Mikrobiyoloji kimyasal ve analiz yapma yetkisi alındı.

Önder Laboratuvarı 2017 yılında Çevre ve şehircilik Bakanlığı’ndan Atık suların Mikrobiyoloji ve kimyasal analiz izini alındı.

Önder Laboratuvarına 08.08.2020’de T.C Sağlık Bakanlığı’ndan COVİD-19 PCR testi yapma yetkisi Önder Laboratuvarının kalite yönetim Sistemi;

Laboratuvarımızın çalışmaları, ilk aşama olan ıso-9001 kalite sistem belgesini almaya hak kazanmıştır.

Önder Laboratuvarı 17 Eylül 2013 tarihinde kalite Standartlarımız Gereği, tüm gıda Mikrobiyoloji Parametrelerde Türkiye TÜRKAK’dan 17025 Akreditasyon belgesi alındı.

Önder Laboratuvarı 2014 yılında havuz sularının Mikrobiyoloji ve kimyasal analizleri için İAS dan CERTIFICATE OF ACCREDITATION serifikasyonu alındı.

Güncellenecek

  • Laboratuvar