ARTI ÇEVRE ÖLÇÜM VE ANALİZ LAB. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

ARTI ÇEVRE ÖLÇÜM ve ANALİZ LABORATUVARI; Türkiye’nin, kalkınmaya yönelik yapılanmasını uluslararası çevresel değerlerle uyum içerisinde sürdürebilmesine katkı sağlamak amacıyla, TS EN ISO/IEC 17025 Standardına Uygun olarak 2007 yılında kuruldu.

AB ve Dünya standartlarına uygun ölçüm ve analizleri gerçekleştirmek üzere tüm çalışmalarında; izlenebilirlik, güvenilirlik, doğruluk ve gizlilik ilkelerini esas aldı.

ARTI ÇEVRE; Temiz bir çevre oluşumuna artı değer katarak ulusal ve uluslararası boyutta tanınan ve tercih edilen, saygın laboratuvarlar arasında en üst sıralarda yer alma vizyonuna uygun çalışma prensipleri oluşturdu. Kurumsal kimlik yapısını bu prensiplere uygun olarak geliştirdi.

ARTI ÇEVRE; kendini sürekli yenileyen ve geliştiren, uluslararası metotları kullanarak çevre ile ilgili tüm analizleri izlenebilirlik, güvenilirlik, doğruluk, gizlilik ilkelerinden taviz vermeden gerçekleştirmek ve konusunda uzman çalışanları ile ülkemizi çevre konusunda bir adım daha ileri götürerek bu konuda yol gösterici olmak anlayışıyla yapılandırdı.

ARTI ÇEVRE; görev listesine güçlendirdiği uzman kadrosuyla yeni bir faaliyet alanı olarak TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI hizmetlerini ekledi.

Akreditasyon Sertifikası

  • Emisyon Ölçüm ve İzin İşlemleri