TAL TEKNİK ANALİZ LABORATUVARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

İşletmenizde bulunan emisyon iznine tabii bacalarınız ölçümleri Sanayi Kaynaklık Hava Kirliliği Kontrolü Yönetmeliği, SEOS Tebliği, Büyük Yakma Tesisleri Yönetmeliği, Atıkların Yakılmasına İlişkin Yönetmelik ve Isınmadan Kaynaklı Hava Kirliliği kontrolü Yönetmeliğine göre uygun şekilde yapılması gerekmektedir.

Bacalarınız yukarıda sayılan yönetmeliklerden birine göre değerlendirilebilir. Bu anlamda hem ölçümlerin hemde değerlendirme raporunun doğru bir şekilde yapılması çevre izin sürecinizde önem arz etmektedir.

işletmenizin bulunduğu ilde ki çevre müdürlüklerinin dosya incelemesi veya Bakanlıktan doğrudan emisyon raporunuzun incelenmesinde raporunuzun uygun format da olması, bilgi ve sonuçların gerçeği yansıtması önemlidir. Bu yüzden hem emisyon ölçümlerinizin planlanması hem ölçümleri hemde analiz ve raporlamasının doğru bir şekilde yapılıp zamanında teslim edilmesi önemlidir.

Bu süreçler de fazla mesai harcamadan ve sorunsuz bir şekilde işlemlerin sürmesi için konusunda uzman bir ekip ile çalışmak önemlidir.

Sizlere bu konularda hem danışmanlık hemde ölçüm-raporlama hizmeti vermek için lütfen bizimle iletişime geçin,

Güncellenecek

  • Laboratuvar