TESTMER ÖLÇÜM VE TEST HİZMETLERİ A.Ş

TESTMER Ölçüm ve Test Hizmetleri 30 kişilik eğitimli uzman kadrosuyla İstanbul merkezli olarak hizmet vermektedir. 2007 yılında kurulan şirketimiz 2009 yılında TS EN ISO/IEC 17025 standardı kapsamında TÜRKAK akreditasyonunu yine aynı yıl içerisinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Çevre Ölçüm ve Analiz Yeterlilik Belgesi’ni alarak laboratuvar hizmetlerini hızlandırmıştır.

Çevre Mevzuatı ile alakalı ölçümlerin yanında proje bazlı ölçümler konusunda da çalışmalar yapan laboratuvarımız hem yurt içinde hem yurtdışında ölçüm, örnekleme ve analiz konusunda hizmet vermektedir.

Hizmet portföyünde yer alan “Makine Güvenliği Ölçümleri” ile özellikle makine imalatı ve CE belgelendirmesi yapan kuruluşlara çalışmalar yapmaktadır.

Müşteri memnuniyetini birinci önceliği olarak belirleyen TESTMER; İstanbul’daki merkez laboratuvarının yanı sıra Tekirdağ, Bursa, İzmir, Ankara’da müşterileri ile birebir temas kuracağı ofisler Kütahya, İskenderun, Antalya’da ise temsilcilikler kurmuştur.

Kaliteli ve güvenilir hizmet sunabilmek amacıyla akreditasyon kapsamını her geçen gün genişletmek için çalışan ve yatırımlar yapan firmamız 2015 yılında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından Yeterlilik belgesini alan ilk laboratuvarlardan olmuştur.

Hep daha fazlasını hedefleyen laboratuvarımız 2015 yılında Koku Ölçümleri ve Sürekli Emisyon Ölçüm Sistemleri Ölçümlerini de kapsamına katarak hizmet ağını genişletmiştir.

2017 yılında TS EN ISO/IEC 17025 standardı kapsamında TÜRKAK akreditasyonunu, 2018 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Çevre Ölçüm ve Analiz Yeterlilik Belgesini ve 2019 yılında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından Yeterlilik Belgesini yenileme süreçlerini tamamlamış olan TESTMER siz müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir.

Güncellenecek

  • Laboratuvar