ÇEVRE ARITIM ARITMA SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.

Çevre Arıtım Arıtma Sistemleri San ve Tic.Ltd. Şti. ; 1995 yılında çevre teknolojileri konusunda proje ve danışmanlık hizmeti vermek üzere kurulmuştur. Kurulduğumuz günden bugüne kadar, Trakya bölgesinde 100’den fazla firmaya verdiğimiz proje ve danışmanlık hizmetinden edindiğimiz birikimle, zaman içinde arıtma tesisi, taahhüt-revizyon işi ile her türlü arıtma ekipmanları imal – satış, montaj ve satış sonrası servis hizmetini de eklemiş olup Çevre Mevzuatları ve buna istinaden yayımlanan Yönetmelikler kapsamında misyonu güçlü alanında lider konumuyla firmaların yönlendirilmesini sağlamaktadır.

Gelinen noktada, çevre teknolojileri konusunda ihtiyaç duyulan ; proje, danışmanlık, ekipman imalat ve/veya satış, montaj, bakım-onarım vb her türlü hizmet, müşteri ihtiyacına uygun olarak hızlı ve ekonomik koşullarda verilmektedir.

Çevre Arıtım Arıtma Sistemleri San ve Tic.Ltd. Şti; 12 Kasım 2010 tarih 27757 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Çevre Görevlisi ve Çevre Danışmanlık Firmaları Hakkında Yönetmelik’ne göre; Çevre Denetimi Yönetmeliği kapsamına giren faaliyet ve tesislere çevre mevzuatı kapsamında çevre yönetimi, Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik Gereğince çevre izin ve lisans başvuru hizmetlerini yerine getirmeye ve bu çerçevede rapor hazırlamaya yetkili olmak üzere, Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından verilen “ÇEVRE DANIŞMANLIK YETERLİK BELGESİ” almış bulunmaktadır.
Amacımız; gerçekleştirdiğimiz her hizmette kalite ve çevreye duyarlılık ilkesiyle; müşterilerimize güvenilir, dinamik, yenilikçi ve verimli hizmet vererek ihtiyaçlarına özel; ekonomik, rasyonel, pratik ve doğru çözümler bulmak ve sürekli memnuniyet koşullarını oluşturmaktır.
MİSYONUMUZ;
Profesyonel çalışma kadrosuyla, hizmet verdiği ve hizmet aldığı firmalarıyla bir bütün olan “Çevre Arıtım Ailesi” sunmuş olduğu ve sunacağı kaliteli çözümler ve hizmetlerle topyekün ve kararlı bir büyüme vizyonuyla , bireylere ,doğaya dost oldukları bilincini aşılamaktadır. Çevre Arıtım Ailesi 1995 yılından bu yana bölgemizde vermiş olduğu hizmetler karşılığında kazandığı güvenle; kaynaklarını etkin kullanan, çevreye duyarlı, yeniliklere ve gelişmelere açık, kaliteli hizmet anlayışıyla ülke sektöründe öncü bir şirket olma misyonuyla emin adımlarla , gelenekçi değil değişimci bir vizyonla ilerlemektedir.

Çevre Danışmanlık Firması Yeterli Belgesi

  • Danışmanlık Hizmetleri