BAHAR ARITMA SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİK VE İMALAT SANAYİ TİC. LTD. ŞTİ.

Bahar Arıtma Sistemleri, komple su ve atıksu arıtma sistem kurulumu, su ve atıksu arıtma sistemi ekipmanları üretimi, muhtelif proje bazlı özel imalatlar, çevre danışmanlık hizmeti, paslanmaz ve karbon çelik malzemeden çeşitli makina ve ekipman üretimi ile proses ekipmanları, tasarım, imalat ve taahhüt işlerini yapmak üzere 2004 yılında sektöre adımını atmış ve günümüzde alanında lider firmalar arasında yerini almıştır.


3000 m 2 kapalı alan olmak üzere toplamda 5000 m 2 alan üzerinde hizmet veren firmamız, tamamını kendi bünyesinde barındırdığı makine parkuru ile diğer proje bazlı özel imalatlar (arıtma sektörü dışındaki,diğer sektörler için makine imalatları) kapsamında da hizmet vermektedir.


Bahar Arıtma Sistemleri, ISO 9001, ISO 14001 ve OHSAS 18001 sertifikaları ile kurulduğu günden bu yana benimsediği üstün kalite ve üstün hizmet ilkelerini tescillemiştir. Bahar Arıtma Sistemleri, Dünya’nın birçok farklı ülkesinde müşterileri ile çözüm ortakları kurmaktadır.

Dünya standartlarında üretilen ekipmanlarımız Avrupa ülkeleri, Rusya, BDT ülkeleri ve diğer ülkelere EAC ve CE belgelerimiz ile sorunsuz olarak ihrac edilebilmektedir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık