İZA ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

İza Danışmanlık, Hizmet sektöründe sürekli gelişerek ve değişerek büyüyen İZA, sektörde kazandığı tecrübesi, kalitesi ve müşteri memnuniyetini odak noktada taşımasıyla kendi alanında marka haline gelmiş bir danışmanlık firmasıdır.

2000 yılında kalite yönetimi ve diğer kalite sistemleriyle ilgili belgelendirme ( ISO 9001, 14001, 22000 vb.) ve eğitim faaliyetleri ile sektörde yerini alan İZA, güvene dayalı hizmet anlayışını kendine rehber edinerek tecrübeli kadrosu ve birlikte hareket ettiği uzman ekibi ile hizmet vermiş ve müşterilerinde kurumsallaşma ve rekabet edebilme farkındalığı yaratmayı başarmıştır.

2005 yılından itibaren İZA, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ‘nın mevzuatları kapsamındaki çalışmaları doğrultusunda kendini bu alanda geliştirmiş ve ilerleyen yıllarda Bakanlıkça yayınlanan Çevre Görevlisi ve Çevre Danışmanlık Firmaları Hakkında Yönetmelik çerçevesinde Çevre Danışmanlık Yeterlilik Belgesini almış, kurumsal kimliğine Çevre Danışmanlığı’ nı eklemiştir.

2011 yılında Çevre Danışmanlığı kimliğiyle ülke çapında kurumsallaşan ve markalaşan sayılı firmalardan olan İZA halen Çevre Danışmanlığı hizmeti ve kalite belgelendirme hizmetlerini tecrübeli ekibiyle İZA kültüründen ve hizmet kalitesinden ödün vermeden devam ettirmektedir.

2014 yılı sonunda, Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED )Yönetmeliği kapsamında ÇED Yeterlilik Belgesini de alan İZA, profesyonel hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek uzmanlık alanını genişletmiştir.

2017 yılında  “Toprak Kirliliğinin Kontrolü Ve Noktasal Kaynaklı Kirlenmiş Sahalara Dair Yönetmelik Yeterlilik Belgesi Tebliği’’ kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş kuruluş olarak hizmet vermektedir

Çevre Danışmanlık Firması Yeterlilik Belgesi

Çevresel Etki Değerlendirme Belgesi

  • Danışmanlık
  • ÇED Raporları