LEYON MÜHENDİSLİK İNŞAAT DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Leyon Danışmanlık hizmeti boyunca her iki tarafında mükemmelliğe ulaşacağı uzun vadeli bir iş ortaklığını şekillendirmek, geliştirmek ve devam ettirmektir.

Firmamız uzman personeli ile, karmaşıklığına ve zorluğuna bakılmaksızın tüm danışmanlık gereksinimlerinizi gidermekle görevlidir. Tarafsız bağımsız ve gizlilik kurallarına tam bağımlı prensipleri ile çözüm ortağınızdır. Leyon Danışmanlık uzman kadrosu ile sizi anlar size özel çözümler hazırlar ve sunar. Size sadece karar vermek kalır.

Çağdaş kalite anlayışını benimsemek ve benimsetmek üzere yola çıktığımız bu yolculukta kalite düzeyini ve verimliliği sürekli kılmak amacıyla küçük ve orta ölçekli işletmelere çözüm üretmek ve sistem kurma çalışmalarında hizmet vermek amacındayız.

Faaliyet gösterdiğimiz alanlarda güvenilir şirketler arasında olmak temel hedeflerimizdendir.

Genel katılıma açık eğitimler, Kuruluş içi eğitimler, kuruluşun değişim ve gelişimine yönelik proje yönetim sistemi kurmak ve öneri raporları sunmak, ulusal ve uluslararası kalite standartlarına yönelik çalışmalar yürütmek, müşteri memnuniyetine önem vermek ve literatür tarama yoluyla kurum ihtiyaçlarına uygun kitap, dergi gibi kaynak önerilerinde bulunmak şeklinde faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.


Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri