SİAL ÇEVRE MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK TAAHHÜT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

SİAL Dünyanın canlı yaşamının süregeldiği yeryüzünü de kapsayan en üst katmanına verilen isimdir. Yaşamın sürekliliğini sağlayabilmek için Doğa olarak isimlendirdiğimiz yeryüzünün canlılığının korunması gerekir.

Doğanın korunması yanında İnsan faaliyetlerinin verdiği olumsuz etkilerin de doğru yönetilmesi gerekir. Ortaya çıkan sorunların çözülmesi, tekrar etmemesi ve sürdürülebilir bir gelecek için koruma-kullanma dengesi çerçevesinde yaşamsal faaliyetlerin devamının sağlanması için geliştirilmiş teknoloji ve yöntemler çevre bilim ve teknolojileri olarak hayatımızda yerini almıştır.

Bu amaçla yola çıkan, bilgi ve deneyimi kadrosunda birleştiren Sial Çevre 2015 yılından bu yana çevre mühendisliği alanında hizmet vermektedir. Çevre yönetim danışmanlığı ile başlayan faaliyetlerimiz gelişen ve değişen teknoloji alanları ve sürekli güncellenen çevre mevzuatı kapsamında çeşitli sektörlere farklı ve özel alanlarda da çözüm sunan bir noktaya gelmiştir. 

Tekil olarak soruna değil, bütünsel anlamda yönetime odaklanarak sunduğumuz çözümlerin sonucunda “sürdürülebilir bir çevre yönetim modeli” oluşturan firmamızın tercih edilirliği sadece bölgesel ölçekte değil, ulusal ölçekte de her geçen gün artmaktadır. 

Otuz yıllık deneyimli personel kadromuzun izlediği çözüm odaklı yaklaşım firmamızın niteliklerinin temelini oluşturmaktadır. Deneyimli kadromuz ve nitelikli teknik alt yapımızla sunduğumuz mühendislik kalite ve hizmet çeşitliliğini sizlerle paylaşmak için buradayız.

Güncellenecek

  • Danışmanlık
  • ÇED Raporları