MİVKA MÜHENDİSLİK VE ÇEVRE DANIŞMANLIK HİZM. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 10.09.2014 tarihli ve 29115 sayılı Resmi Gazete de yayınlanan Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği kapsamında bulunan işletmelerin bakanlık tarafından yetkilendirilmiş Çevre Danışmanlık firmalarından hizmet alması ve izin/lisans süreçlerinin bu firmalar tarafından yürütülmesi gerekmektedir. Bu kapsamda Mivka Mühendislik ve Çevre Danışmanlık Hizmetleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan yeterlik belgesi almış bir işletmedir.
 
Firmamız, Çevre Danışmanlıklık hizmetlerinin yanı sıra; alanında tecrübeli Çevre Mühendisi, Çevre Yüksek Mühendisi, İSG uzmanı ve anlaşmalı Avukatı ile; ÇED Hizmetleri, Çevre Hukuku,  Atık Yönetimi başta olmak üzere Çevre ve Mühendislik hizmetleri konusunda pek çok alanda müşterilerine kaliteli hizmet vermeyi hedeflemiş bir firmadır.
 
Mivka Mühendislik ve Çevre Danışmanlık Hizmetleri olarak, üreten ve tüketen arasında güçlü bir bağ olmak bir yana, “Çevre” alanında da yükümlülüklerini iyi bilen bir yönetim kadrosu ile; ülkemize “Üreteci, Tüketici ve Çevre ekseninde denge kurmak” prensibi ile görevimizi layığı ile yapmak en büyük hedefimizdir.

Çevre Danışmanlık Firması Yeterlilik Belgesi

  • ÇED Raporları