İZDOĞA İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUNMASI İYİLEŞTİRİLMESİ MÜŞAVİRLİK VE PROJE HİZMETLERİ TİCARET VE SANAYİ A.Ş.

Şirketimiz 29.08.1986 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklığında İzmir Körfezi’ndeki aşırı kirliliği önlemek, bertaraf etmek amacıyla kurulmuş, daha sonra çevrenin korunması iyileştirilmesi kırsal ve kentsel alanda arazinin ve doğal kaynakların en iyi şekilde korunması, su toprak ve hava kirlenmesinin önlenmesi sağlıklı kentleşmenin sağlanması, şehir içme suları, yeraltı kaynakları, yüzey suları için etüd, proje, müşavirlik, danışmanlık hizmetlerini yürütmek amacıyla faaliyetlerini sürdürmeye devam etmiştir.

   Özellikle 2000 yılında büyük körfez arıtma projesi kapsamında, şirketin büyümesi ile beyaz-mavi yaka çalışanlarımız İZSU Genel Müdürlüğü’nün faaliyet alanındaki yatırım ve hizmetlerini, plan ve projelerini hazırlayarak, yapım süreci içerisinde hakediş ve kesin hesaplarını çıkaracak deneyim ve birikime kavuşmuştur. 


   1986 yılından bu yana hizmet veren şirketimiz 2020 yılından itibaren Büro Tescil Belgesi almıştır. Çevre Mühendisleri Odasına kayıtlı şirketimiz, bu belge ile çevre teknolojileri ve yönetimi konusunda tescillenmiştir. Ayrıca ihalelerde ön açıcı özellik kazanmıştır.

 

Güncellenecek

  • Danışmanlık
  • ÇED Raporları