GİSAŞ GEMİ İNŞA SANAYİ A.Ş.

GİSAŞ Gemi İnşa Sanayi A.Ş.; Tuzla Gemi İnşa ve Onarım Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren tersaneler ve yan sanayi kuruluşlarının katılımı ile 1995 yılında kuruldu.

GİSAŞ Gemi İnşa Sanayi A.Ş.’nin kuruluş amacı; bölgedeki tersaneleri kendi olanakları ile ve de tek başlarına yaptıkları bazı tedarik ve çalışmaların irrasyonel olmasının getirdiği yükten kurtarmaktır.

GİSAŞ Gemi İnşa Sanayi A.Ş.; günümüzde gemi inşa ve onarımında ana girdileri oluşturan malzeme ve teçhizatı ortaklarına uygun koşullarda temin etmektedir.

GİSAŞ Gemi İnşa Sanayi A.Ş.; yine aynı ilkeden hareketle yaptığı yatırımlarla hayata geçirdiği tesisleri tersanelerin üretim faaliyetleri kapsamında entegre bir yapı içinde çalıştırmakta; tersanecilik faaliyetleri dışında kalmakla birlikte, gemi inşa ve onarım sektörünü yakından ilgilendiren hizmetleri tersanelere uygun koşullarda sağlamaktadır.

GİSAŞ Gemi İnşa Sanayi A.Ş.; Türkiye’nin en büyük tersane bölgesi olan Tuzla Tersaneler Bölgesi’nde ana girdileri oluşturan malzeme ve teçhizatı en uygun koşullarda sağlayarak; ortakları olan tersanelerin çıkarlarını üst seviyelerde tutarak uluslararası rekabet koşullarında konumlarını güçlendirmektedir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri