ARARAT MADENCİLİK İNŞAAT MAKİNA MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ.

Maden alanına giren mevzuat (kanun, yönetmelik, talimat, içtihat vb.) hükümlerini göz önünde bulundurarak 2007 yılında bölgede öncü olarak proje müşavirlik hizmeti vermeye başlayan Ararat Madencilik İnş. Mak. Müh. Müşv. San. ve Tic. Ltd. Şti. madencilik şirketlerinin mühendislik alan konuları ve şirketlerin diğer faaliyetlerindeki tüm süreçlerini göz önünde bulundurarak Türkiye genelinde hizmet kollarını genişleterek Ararat Madencilik İnş. Mak. Müh. Müşv. Tarım Otom. Osgb. San. ve Tic. Ltd. Şti. ve Ararat Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Hizmetleri Mad. İnş. Mak. Enerji Tarım Hayv. İlaç. San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak sektörde yer almıştır.



Zaman ve çözüm odaklı, teknolojiye ayak uyduran, ekip çalışmasına yatkın, araştırmacı ve dallarında yetkin mühendis kadrosu ile zamanla hizmet alanını Çevre, TMGDK, OSGB, Otomotiv, İnşaat, Nakliye, Sondaj, Emlak, Tarım ve Sağlık alanında kapsamlı bir şekilde Türkiye genelinde genişletmeye devam etmektedir.



Sunmuş olduğu hizmetlerde müşteri memnuniyetini kaliteden ödün vermeden standartlarını koruyarak sürdürülebilir bir vizyon ile ilerlemeye devam etmektedir. 

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri