SİO ÇEVRE MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK PROJE İNŞAAT ÖZEL EĞİTİM TURİZM KİMYA SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ.

SİO ÇEVRE; 2006 yılında Antalya'da kurulmuş olup, talebe göre tüm Türkiye’de Çevre Mevzuatı uyarınca izne ve denetime tabii işletmelere Çevre Mühendisliği meslek konularında, mühendislik ve danışmanlık hizmetleri vermekte, mevzuat uyarınca istenen niteliklerde başvuru dosyalarının hazırlanması ve takip işlerini gerçekleştirmektedir.

SİO ÇEVRE; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan alınan 8925 nolu Çevre Danışmanlık Yeterlik Belgesine sahip olup, Turizm, İnşaat, Madencilik, Endüstri ve Sanayi sektörlerinde gerek planlama aşamasında gerekse işletme aşamasında, kamu ve özel sektör deneyimi olan uzmanlaşmış kadrosu, bilgi ve tecrübesi ışığında danışmanlık ve eğitim hizmeti vermektedir.

Ayrıca URBAN TMGD çözüm ortağımız ile 1. Bölge Müdürlüğü (İstanbul, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Tekirdağ), 4. Bölge Müdürlüğü (Bursa, Balıkesir, Bilecik, Çanakkale, Kütahya, Yalova) ve 6. Bölge Müdürlüğü (Antalya, Afyon, Burdur, Isparta) kapsamındaki illerde Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı hizmeti verilmektedir.

Çevre Danışmanlık Yeterlilik Belgesi

  • Danışmanlık Hizmetleri