MİM ÇEVRE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK LİMİTED ŞİRKETİ

MİM Çevre Mühendislik Danışmanlık şirketi, tecrübesi ve profesyonelliği ön planda olan, çok sayıda yerli ve ulusal firmanın çevre yönetimi lideri olarak tercih edilen bir firmadır. Bu nedenle de pazarlama ve reklamı; memnuniyeti yüksek "dost müşterileri" sayesinde yapılan bir Çevre Danışmanlığı firmasıdır.

23 yıl öncesine dayanan kamu ve özel sektör tecrübesi ile yenilenen süreç de profesyonel ekip ve uzman kadromuzla siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz.

Çevre  ve  Şehircilik  Bakanlığı’ndan  alınan  “Danışmanlık  Yeterlik  Belgesi”  ve “ÇED  Yeterlik  Belgesi”  ile Bursa’da  kurulan  şirketimiz  size  özel  çözümler sunmaktadır. Firmamız, ÇED Raporları, Çevre Görevlisi, Çevre İzni ve Lisansı, Atık Yönetimi ve Yönetim Sistem Danışmanlığının yanı sıra Maden İzni ve Ruhsatları ile İş Sağlığı ve Güvenliği konularında da eğitim, danışmanlık ve mühendislik hizmetleri vermektedir.

Hedefimiz "Bursa'dan ülkemize hizmet" sloganıyla çıktığımız bu yolda siz değerli müşterilerimizin sorunlarına en kısa sürede kalıcı çözümler sunmaktır. Mim Çevre olarak; öncelikli olarak öncelikle sorunlarınızı ve isteklerinizi dinler, ardından  size özgü bir yol haritası belirler ve çalışmalarımızı uzman kadromuz eşliğinde  gerçekleştiririz. Projelerimizi, profesyonelce yönetir ve sizi bürokrasinin zorluklarından uzak tutmaya çabalarız.

Mim Çevre, hızlı ve alternatifli çözümler sunarak zamanınıza değer vermeyi, farklılıklarınıza odaklanmayı, kalıcı ve ileriye dönük yaşanabilir projeler üretmeyi ve gizlilik prensibi içinde çalışmayı kendisine ilke edinmiştir. Kuruluşumuz ulusal ve uluslararası standartlara uygun sistemler ile yönetilmektedir

MİM ÇEVRE olarak teknik donanım ve hizmet kalitemizle, firmalarımız ve ülkemiz için sürdürülebilir çevre ve sürdürülebilir kalkınmayı hedeflemekteyiz.

Güncellenecek

  • Danışmanlık
  • ÇED Raporları