EKONESİL ÇEVRE DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK MİMARLIK ÖZEL EĞİTİM SÜT ÜRÜNLERİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Türkiye’de Çevre ve Yatırım Danışmanlık sektöründe merkezi Antalya ‘da olmak üzere yaklaşık 10 yıldır faaliyet gösteren, mühendis istihdamı sağlayan, her sene stajer kabulü yapan, mühendis yetiştiren, özellikle entegre atık yönetimi sektöründe deneyimli bir Çevre Mühendisi olarak yer almaktan büyük onur duyuyor ve sizleri firmamız adına selamlıyorum.

Ekonesil Danışmanlık olarak öncelikle hedefimiz, siz değerli danışanlarımızın yatırımlarına ve hedeflerine en doğru ve eksiksiz şekilde gerçekleştirmek ve her daim yanınızda olduğumuzu hissettirebilmektir. Atık sektörünün içinden gelen ve saha deyimleri ile tecrübe edinen biri olarak, her biri alanında yetişmiş deneyimli ekibim ile sizlere, çevre yatırımlarınız ve çevre mevzuatlarının uygulamaları konusunda hizmet vermekten büyük mutluluk duyarız.

Vizyonumuz,; gelişmekte olan ülkemize çevre konularında duyarlılığın artırılması ve bu çevrenin sizin olduğu bilincine ulaştırmaya katkı sağlamaktır.

Misyon olarak, danışan memnuniyeti odaklı anlayış ,dürüst ve doğru yönlendirme, zamanında tesis ziyaretleri, çevre sektöründeki gelişen teknolojiyi takip etme ve paylaşmayı ,oluşan deneyim ve birikimlerimizi en üst düzeyde kullanarak size ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı istemekteyiz.

Ülkemizin değerini çok iyi bilen biri olarak, Çevre ve Yatırım Danışmanlığı alanında siz değerli danışanlarımıza Türkiye’nin her yerinde sizleri temsil etmeye davet ediyorum.

Çevre Danışmanlık Yeterlilik Belgesi

  • Danışmanlık Hizmetleri