Apak Nakliyat

 Ticaretle ilgilenen bir aile olarak 38 yılı aşkın süredir farklı sektörlerde dürüstlük ve müşteri memnuniyeti ilkelerimiz doğrultusunda varlığımızı sürdürmekteyiz. 1995 yılının Ocak ayından itibaren Apak Nakliyat İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. bünyesinde faaliyetlerimize devam etmekteyiz.

   Orman ürünleri sektöründe yaptığıımz yatırımlarla bölgemizde söz sahibi konuma ulaştık. 3000 m2’yi aşkın kereste üretim tesisimizde yerli ve ithal tomrukları yüksek teknolojiye sahip makinalarımızla minimum insan gücü, maksimum verimle işliyoruz. Üretimini gerçekleştirdiğimiz meşe taslak ve meşe panellerin başta Avrupa ülkeri olmak üzere bir çok ülkeye ihracatını gerçekleştiriyoruz. 

   20 yılı aşkın süredir faaliyet gösterdiğimiz inşaat sektöründe 2015 yılının ilk yarısından itibaren Limak Çimento Trakya Bölge Bayii olarak yolumuza devam ediyoruz. 

   Yenilenebilir Enerji Santrallerine Hammadde tedariği konusunda yıllık 20.000 ton üzerinde bir kapasiteye sahibiz. 

   2020 yılı itibariyle lisanslı araçlarımızla, tehlikeli ve tehlikesiz atık taşımacılığı gerçekleştirmekteyiz.

   Kurulduğumuz günden bugüne bulunduğumuz her sektörde fark yaratarak yolumuza devam etmeyi kendimize amaç edindik bugünden sonra da aynı amaç ve ilkelerimizle yolumuza devam edeceğiz.   

Güncellenecek

  • Lisanslı Taşımacılık