KOÇLAR METAL SAN.VEDIŞ TİC.LTD.ŞTİ.

Türkiye'nin ilk el arabası üreticilerinden olan ve 30 yıldan fazla süredir faaliyetlerine aralıksız devam eden KOÇLAR 2023'li yılların stratejisini belirlerken kurumsal kimliğimizde yenileyerek mevcut dinamizmimizi ortaya koymak istedik.

Koçlar köklü bir kurum kültürüne sahiptir. Bu kültürü oluşturan pek çok etken beraberinde kurumun ortak anlayışını ve hedeflerini göstermektedir. Değişen ve gelişen Dünya koşullarında durağan değil hep dinamik bir KOÇLAR ile sektörde rekabet şansı elde ederek bu dinamizmi sürdürmek temel hedefimiz oldu. 1995 yılında Anonim Şirket statüsü kazanarak KOÇLAR A.Ş adını almasıyla birlikte oluşturulmuş kurumsal kimlik 25 yıldaki gelişme ve değişmeler göz önüne alınarak yenilendi. Yarınları ancak bugünden inşa edebileceğimizi farkında olarak KOÇLAR A.Ş.'de çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Yapılan her çalışma bugünden çok yarınları hedef almaktadır.

Ürünlerimizin niteliğinden, çalışma koşullarının iyileştirilmesine, kurulan işbirliklerinden doğru iletişim stratejisine kadar her alanda attığımız adımların KOÇLAR A.Ş.'ye yarınlara taşıyacak adımlar olmasına dikkat etmekteyiz. Bugün KOÇLAR A.Ş. olarak aydınlık bir geleceğin eşiğinden bakıyoruz. Dünyaya ve baktığımız noktadan hep daha ileri olması gerekliliğini görüyoruz.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım