AVRUPA DÖKÜM

Firmamız Avrupa Döküm, döküm sektöründe pik ve sfero döküm imalatında Türkiye’nin öncü firmalarından biri olmuştur. Bu alanda imalatını sınırlamayan firmamız, kanalizasyon kapakları, yağmur suyu ızgaraları, Türk Telekom kapakları, yer süzgeçleri, oturma bankları, çöp kovaları, kanal ızgaraları, sfero döküm kare kapakları ve özel siparişleri ile park, bahçe ve ev dekorasyonunda kullanılan döküm ürünleri imalatı yapmaktadır. TSE ve ISO 9001 standartlarının öngördüğü şartlar doğrultusunda siz değerli müşterilerimize hizmet etmekten gurur duymaktadır. Firmaların ihtiyacı olan pik dökümde GG10′ dan GG35′ e Sfero dökümde GGG40′ dan GGG90′ a kadar döküm yapmaktadır.

Avrupa Döküm eğitime gereken önem ve hassasiyeti göstererek, iyi organize olmuş personeli ve yönetimiyle ar-ge departmanıyla faaliyet göstermekte olup personel kalitesini arttırmayı, hizmet ve ürün kalitesinin devamlılığını sağlamayı, uzman kadrosu ve gelişmiş teknolojisi ile yarının ürünlerini tasarlayarak siz değerli müşterilerimize sunmaktadır.

Avrupa Döküm’e göstermiş olduğunuz ilgi ve desteğinizden dolayı teşekkürlerimizi sunar bugün olduğu gibi gelecekte de siz değerli müşterilerimize hizmet etmekten memnuniyet duyarız. Gelecekte sizlerle yapacağımız çalışmalar, bizleri hem onurlandıracak hem de bizlere artı değerler kazandıracaktır.
Saygılarımızla….

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım