NE-ŞE GIDA TEKSTİL SANAYİ VE DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ.

Neşe Tekstil, tekstil endüstrisi ile tanınan Denizli / Türkiye'de bulunan köklü bir şirkettir. Firmamız 40 yıldır havlu, bornoz ve tekstil ürünleri üretmektedir. 2000 yılından bu yana ürünlerimizi müşteri talepleri doğrultusunda dünyanın her yerine ihraç etmekteyiz. Müşterilerimizin talep ettiği ürünlere ek olarak, son trendlere göre tasarlanmış kendi benzersiz koleksiyonumuzu sunuyoruz.

Deneyim ve yüksek kaliteli malzeme kullanımının birleşimi, size yüksek kaliteli ürünler sunmamızı sağlar. Verimliliği artırmak, kaliteli üretim yapmak ve hızlı hizmet verebilmek için teknolojiyi yakından takip eden Neşe Tekstil, makine yatırımlarına önem vermekte ve şu anda 2018 model son teknoloji makinelerle üretim yapmaktadır.

Son teknoloji tezgahlar ile dokuma bölümü için aylık 130-150 ton havlu (yaklaşık 750.000 havlu) kapasiteye ulaşılmıştır. Müşteri memnuniyeti, zamanında teslimat, üretim esnekliği, çevreye ve insan sağlığına duyarlılık ilkeleriyle ürettiğimiz yüksek kaliteli ürünlerimizi gururla sunuyoruz. İş güvenliği, insan hakları ve çevrenin korunmasına özen gösteren şirketimiz, çalışanlarının tüm hak ve özgürlüklerine saygı gösterir ve iyileştirme çalışmaları yürütür.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım