KILIÇ NAKLİYAT HAFRİYAT PETROL SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Kılıç Nakliyat 1995 yılında Kocaeli Gebze bölgesinde kurulmuş ve taşımacılık faaliyetiyle hizmet vermeye başlamıştır. Şirket 2000’li yıllara kadar Dilovası bölgesindeki limanlardan Hurda, Yassı Rulo, Profil, Doğal Taş, gibi ürünler başta olmak üzere taşıma faaliyetini yürütmüştür.

2005 Yılından itibaren Dökme yük olarak adlandırılan Hurda, Kömür, Antrasit, Odun Talaşı, Üre, Pik gibi kalemler ile tanışmış ve yüksek rakamlara ulaşan seviyelerde bu taşımaları yapmıştır.

2010 yılı ve sonrası Kılıç için yükseliş ve yatırım dönemi olarak devam etmiştir. Şirket yeni referanslarıyla birlikte günlük taşıma yaptığı tonaj rakamını 30 bin tonun üzerine çıkarmayı başardı.

Bugün Kılıç Grup şirketler topluluğu olarak Kocaeli ve Hatay bölgelerinde; Sanayi, Endüstri, Liman ve Demir Çelik, Yemek Üretimi, Lojistik Depoları, Entegre Lojistik ve Yurtiçi Dağıtım Hizmetleri alanlarında yatırım yapmayı ve bölgeye katma değer üretecek faaliyetler yürütmeyi hedefliyoruz.

500’den fazla çalışanıyla Dilovası bölgesinde genel müdürlüğü bulunan kılıç grup bünyesinde 450 mavi yaka ve 50 beyaz yaka yöneticiden oluşan kadrosuyla bölgeye güç katmaya, istihdam yaratmaya, dijital endüstriyle lojistik yatırımlarını büyütmeye devam ediyor.

Güncellenecek

  • Lisanslı Taşımacılık