AKAL PLASTİK AMBALAJ SAN. VE TİC. LTD.. ŞTİ.

1992 yılından itibaren Merter Kayalar Sokak’ta faaliyet alanına giriş yapan firmamız, emin adımlarla hızlı gelişim sağlayarak 2002 yılında Alkop Sanayi Sitesi’nde 3.000 m2 kapalı alana taşınmış; sektör içerisinde gösterdiği gelişimle birlikte ürün yelpazesini genişleterek üretim kapasitesini arttırmıştır. 2018 yılı itibariyle daha kaliteli, daha verimli üretim için tasarlanan, ileri teknoloji altyapı ve çalışma ortamına sahip Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 26.000 m2 alanında faaliyetlerini sürdürmektedir.

İstikrar ve kararlılığından hiçbir dönemde ödün vermeyen Akal Plastik, müşteri odaklı yenilikçi sistemi ile hiçbir önyargıya müsaade etmeksizin istenilen ürün ve hizmeti zamanında ve katma değeri yüksek kalite olarak sunmaktadır.

Global müşteri tabanı ve kültüre, geniş alana hizmet eden ürün gamına, sektörel deneyime sahip olması nedeniyle müşterilerinin gözünde stratejik bir ortak haline gelerek, seçiciler arasına girmiş ve benzerlerinden ayrıcalıklı olmuştur.

Çevre dostu bir üretici olarak, malzeme ve hijyen konularında hassasiyetle tüm sorumluluklarını yerine getiren AKAL PLASTİK, bir ÇEVKO üyesidir.

Firmamız, faaliyet alanı içinde bulunan uygulamalar dışında; müşterilerinin varlıklarına kendi varlıkları kadar değer verip, uzun soluklu çalışacağını attığı her adım ve kararda göz önünde bulundurarak yeni projelerde yatırım ve üretim alanı değerlendirmesi ve geliştirmesi yapabilmektedir.

İlaveten yurtiçinde üretmiş olduğu ürünlerin seçkin imalatçı ihracatçı sanayi kuruluşlarına satışını gerçekleştirdiği gibi üretiminin bir kısmını da başta Avrupa ülkeleri olmak üzere ihracatını yapmaktadır.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma