SÖNMEZ GERİ DÖNÜŞÜM VİNÇ METAL MAKİNA NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Sönmez geri dönüşüm süreçlerinde işletmelerin atık ürünlerini yeniden değerlendirmek, dönüşümünü sağlamak ve işletmenin bu dönüşüm sürecinde maksimum faydayı sağlayabileceği çalışma koşullarını hayata geçirmeyi temel hedefi olarak görür.
HURDA DEMİR Metal hurdalarının çevre ve insan sağlığı açısından zararları herkesçe bilinmektedir. Bu metallerin zararını ortadan kaldırmak ve ham madde ihtiyacını karşılamak adına Geri Dönüşümü yapılması en güvenli ve kazançlı yöntemdir..
Doğadan elde edilen ve işlenerek günlük yaşamımızda kullanmış olduğumuz ürünlerin kaynakları sınırlıdır ve dikkatli kullanılmadığı takdirde bu sınır seviyesine ulaşacak olmamız apaçık ortadadır. Bunu önlemek amacıyla en önemli basamak ise geri dönüşümdür.
SÖNMEZ GERİ DÖNÜŞÜM; her türlü atık ve hurda metal geri dönüşümü konusunda kurumsal hizmet vermektedir. Firmamız SÖNMEZ GERİ DÖNÜŞÜM, inşaat demiri, endüstriyel sac ve demir profil satışı konusunda uzmanlaşmış ayrı bir departmanıyla da size uygun koşullarda satış hizmeti vermektedir.
Ayrıca SÖNMEZ GERİ DÖNÜŞÜM sahip olduğu geniş network sayesinde ikinci el makine satış parkurunda sahiptir.


Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım