ORAKLAR GERİ DÖNÜŞÜM METAL İNŞAAT NAKLİYE TAAHHÜT TİCARET VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ

Firmamız 1986 yılında Cemal ONAR tarafından şahıs firması olarak metal geri dönüşüm yapmak üzere kurulup 2005 yılında limited şirketine dönüştürlmüştür. 2012 yılından itibaren imalat sektöründe hizmet vermeye başlamıştır.

30 seneyi aşkın deneyim ve uzmanlığımız sayesinde kaliteyi rekabetçi fiyatlarla sunmakta, zamanında teslim ve uygun ödeme kolaylığı gibi seçeneklerle “güvenilir bir tedarikçi” olarak gerek yurt içinde gerekse yurt dışında önemli isimlerle çalışmaktayız.

ISO 9001:2015 TÜV sertifikasına sahip olan firmamız, kaliteyi ve standardı ön koşul kabul eden Amerikalı ve Avrupalı şirketlerle çalışma ayrıcalığına sahiptir. Faaliyet gösterdiği alanlarda bir dünya devi olan Emerson şirketler grubu ile çalışmalarımız yoğun olarak devam etmektedir.

Yurt içi referanslarımız arasında İhlas Ev Aletleri, Emerson Group gibi hem yurt içinde hem yurt dışında isim yapmış firmalar mevcuttur. Biyel aksı, pedal mili, piston pimi, tekerlek göbek milleri Dündar için ürettiğimiz ürünlerden birkaçıdır.

Aynı zamanda metal geri dönüşüm işine devam etmekteyiz.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım