ERDOĞANLAR AMBALAJ ATIĞI TOPLAMA AYIRMA VE GERİ DÖNÜŞÜM OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ.

Erdoğanlar Hurda Otomotiv İnş. Ve Nakliyat Tic. Ltd. Şti. olarak 2000 yılında Avcılar Yeşilkent Mah. 500 m2 kapalı alanda faaliyetlerine başlamış olup 2006 yılında kapasitesini artırarak, 1000 m2 kapalı alanda, Kağıt fabrikalarına ve plastik pet üreticilerine  Preslenmiş  kağıt oluklu mukavva ve  plastik PET hizmeti sunmaya başlamıştır. Geçmişten Bu Güne Süregelen İlkelerimiz Doğrultusunda Sunduğumuz “Kalite Ve Üstün Hizmet ‘’ Anlayışı, Erdoğanlar Hurda Otomotiv İnş. Ve Nakliyat Tic. Ltd. Şti’nin En Önemli Prensibi olmuştur.
Siz Değerli Müşterilerimizden Aldığımız Enerji Ve İlham, Sizlerle Başladığımız Bu Yolculukta, Kurmuş Olduğumuz Sağlam Diyaloglar Ve Dostluk Köprüleri, İşbirliği Çerçevesinde çalışmalarımızı Gün Geçtikçe Kuvvetlendirmektedir.
Hedefimiz Geri Dönüşüm Sektöründe Tecrübemizi Geniş Alanlara Yaymak, Ürünlerimizin Kalitesinden Ödün Vermeden Müşterimize En İyi Hizmeti Sunmaktır

Erdoğanlar Hurda Otomotiv İnş. Ve Nakliyat Tic. Ltd. Şti’nin, Sektöründe Toplam Kalite Yönetim Anlayışını Benimsemiş Ve Doğrultuda Çevre Ve Şehircilik Bakanlığının Tehlikesiz Atıkları Toplama Ayrıştırma Belgesi için çalışmalarını başlatmış olup, Kalite Standardı Çerçevesinde Müşterilerinin Memnuniyetini Amaç Edinmiş, Sürekli Yenilenen, Gelişen Hizmet Anlayışı İle Sorumluluklarının Bilincinde Olan Bir Firmadır.
Erdoğanlar Hurda Otomotiv İnş. Ve Nakliyat Tic. Ltd. Şti’ Olarak; Ambalaj Atığı Toplama Ayrıştırma, Tehlikesiz Atık Plastik, Kâğıt Karton, Cam, Metal Toplama Ayrıştırma Ve Geri Kazanım konusunda Siz Müşterilerimize Yüksek Kalitede Hizmet Vermekten Mutluluk Duyarız.
Geri Dönüşüm Maddeleri; Kâğıt, karton, oluklu mukavva, plastik pet, alüminyum bakır çinko çelik demir kâğıt kurşun pirinç (sarı) paslanmaz, aküler akümülatörler, kurşun, Lastikler Organik atıklar Polipropilen Polistren Poietilen Plastik Röntgen vb.

Çevre İzin Ve Lisans Belgesi

TAT Belgesi

  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma