GEBZE ATIK YÖNETİMİ VE GERİ KAZANIM SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ

 Tehlikesiz atık toplama ayırma lisansına sahip bir firma olarak işletmelere atık ve çevre sektöründe hizmet vermek için 2018 yılında kurulduk. Hızla gelişen sanayileşme sonucu çevre sorunları özel önem verilmesi gereken konu haline gelmiştir. Karşı karşıya kaldığımız çevre sorunları global nitelikli olup sınırları așmaktadır. Yarının dünyası için bugünden çözüm üretebilmek amacıyla ve global bir sorumluluk anlayışıyla her türlü atığın toplanması, ayrıştırılması, geri kazanımı ve imha edilmesi gibi konularda uzman bir çevre müteahhididir.
                              Gelişen teknoloji ile birlikte artan sanayi sektörü, beraberinde birçok atığı da ortaya çıkarmakta ve çevreye verdiği kirlilik her geçen gün hızlı bir şekilde artmaktadır. Kirliliğin hızlı bir şekilde artmasına paralel olarak, kirliliği önleme çalışmaları da hızlandırılmıştır. Buna paralel olarak da firmamız faaliyetlerini bu yönde yoğunlaştırmış ve teknolojik gelişmelere uyumlu, üretici armaların doğrultusunda kendisini sürekli geliştirmiş, her geçen gün hizmet verdiği tesis sayısını arttırmıştır.
                            Firmamız; tek elden şirketinizin tüm atık yönetimi ve nakliyesi için toplam çözümler sunar. Firmamız farklı özelliklere sahip atık türlerine hizmet vererek, atık üreticilerine geniş bir yelpazede çözümler sunmaktadır. Buna paralel olarak; ülkemizde önde gelen çimento fabrikalarına, geri dönüşüm tesislerine, bertaraf ve RDF tesislerine atık temini hizmeti vermekteyiz.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma