AKSOY METAL SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ.

Metal tasarımlar üzerine uzun yıllar hizmet veren, değişen tercih ve zevklere göre kendisini sürekli yenileyerek güncel tutan AKSOY METAL 2009 yılında işe başlamıştır. AKSOY METAL mesleğin gerekliliği olan modern çizimleri yaptığı işlerde kullanarak dayanaklı, estetik ve şık çalışmalar ortaya koymuştur. AKSOY METAL yaptığı işlerle kısa sürede sektörde aranılan bir şirket olmayı başarmıştır.

Aldığı her işi kusursuz bir şekilde bitirme ve zamanında teslim etme prensibiyle çalışan firmamız sektörde zirvede olma hedefiyle yoluna devam etmektedir. İstanbul'un gelişen ve büyüyen ilçelerinden birisi olan Sultanbeyli'de kurulan ve imalathanesi burada bulunan firmamız, İstanbul'un geneline ve çevresindeki illere hizmet vermektedir. Sektördeki yenilikleri ve müşteri zevkini ön planda tutan ve bunları yaptığı işlere aktaran firmamız; çağdaş, kaliteli ve son sistem teknolojilerle işini yapmaktadır ve bu iş prensipleriyle tercih edilen bir marka haline gelmiştir.

Özellikle okul, hastane, alışveriş merkezleri ve iş hanları gibi insan hareketliliğinin yoğun olduğu yerlerde özel çalışmalar yaparak bu kalabalık insan topluluğuna hitap eden ve güvenliği sağlayan malzeme kullanarak ve işçiliğine en yüksek hassasiyeti göstererek insanların güvenliğine verdiği değeri ortaya koymaktadır. Firmamız sahip olduğu bilgi birikimini teknolojiyle birleştirerek kaliteli, güvenli ve estetik çalışmalar üretmektedir.

AKSOY METAL her zaman en uygun fiyat ve en kaliteli ürün politikasıyla işine devam edecektir . AKSOY METAL olarak her zaman sizlere en iyi hizmeti vermek için çaba sarfettik. AKSOY METAL olarak siz değerli müşterilerimizle daha iyi iletişime geçebilmek için web sitemizi oluşturduk. Web sitemiz üzerinden bizimle temansa geçebilir, firmamız ile ilgili yorum ve eleştirilerinizi bize iletebilirsiniz.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma