ERÇELİK GERİ DÖNÜŞÜM OTOMOTİV METAL İNŞAAT NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.

ERÇELİK Geri Dönüşüm Otomotiv Metal İnşaat Nakliye San.Tic.Ltd.Şti ticari faaliyetine 2011 yılında hurda malzeme alım-satım, metal demontaj alanlarında başladı. Bu faaliyetleri sektörlerin lokomotifi sayılan firmalarla işbirliği yaparak güçlü bir yapıyla gelişen teknolojik yenilikleri de takip ederek faaliyetine başlamıştır.

Firmamızın çevre teknolojileri, yeni çıkan yönetmelikler ve AB Çevre Mevzuatlarına Uyum Yasaları Gereği ülkemizde de gelişen çevre bilincini takiben sektördeki faaliyetlerine çevre yönünde devam etmiş ve ilgili yönetmeliklerde bahsedilen proses ve geri kazanım modellerini hayata geçirerek ilinde ve ülkesinde ilkler arasında yerini almıştır.

2012 yılında Marka Tescili, ISO 14001:2004, ISO 9001:2008 Belgelerinin alarak ERÇELİK Metal Geri Dönüşüm Ltd. Şti. sektöründe güvenilir ve kurumsal bir şirket haline gelmiştir.

Firmamızın 2012 yılından itibaren değişen ve gelişen mevzuat ve teknolojilere uyum sağlayarak kapsam genişletme çalışmalarına başlamış ve bünyesini 24.05.2012 tarihinde Tehlikesiz Atık Toplama Ayırma, faaliyetlerinin de lisansını alarak sektördeki öncülüğünü ve başarısını kanıtlamıştır.

Tehlikesiz Atıklar Toplama ve Ayırma Belgesi

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma