TUĞRA PLASTİK

Firmamız uzun yılların tecrübesiyle, endüstriyel üretim firelerinin geri kazanımı faaliyetinde bulunmaktadır.Ana üretim kanunumuz (Yüksek Yoğunluklu Polietilen) Her cins özellikte polietilen ürününü imalat ederek müşterilerimizin kullanımına sunmaktadır.
Özellikle hasssas ölçülü cihazlarımızda her akışkanlık ölçüsünde yüksek yoğunluklu polietilen ürününü istenilen tonajda piyasaya üretmekteyiz.

Bunun yanında tekstil ve otomotiv geri dönüşüm ürünlerinden oluşan hammaddelerinden endistüriyel poliamid çapak üretimi yapmaktayız.
Yüksek yoğunluk polietilen hattımızda kapasitemiz 5000 TON / YIL poliamid çapak hattımızda kapasitemiz 1000 TON / YIL dır.

Ayrıca bu üretilenlerin yanında tüm termoplastiklerin ve kompaundların alım satımınıda yapmaktayız.

Üretim tesisimiz organize sanayi bölgesi içerisinde olup, 2500 m² kapalı 5000 m² açık alanda stok kabiliyeti , lojistik imkanları yüksek ve geniş bir bölgededir.

Çevre bakanlığından geri dönüşüm belgemiz belediyeden çalışma ruhsatımız yeşil ve çevrecilik derneğinde üyeliğimiz vardır.

Firmamız , tüm yasal yükümlülüklerine bağlı karalak emin adımlarla müşterilerine ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır.

Hedefimiz üretim hattımızda 15.000 TON / YIL’a çıkartarak yeşil çevre sıfır atık prensibine bağlı olarak faaliyet sürdürmektir.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım