ÖNDE GERİ DÖNÜŞÜM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Doğal kaynaklarımız; dünya nüfusunun hızla artması ve bilinçsiz tüketim nedeniyle hızla azalmaktadır. Bunun sonucunda yaşam koşullarının değişmesiyle ortaya çıkan aşırı tüketimden kaynaklanan cevre kirlenmesi ve orman katliamını kontrol altına alınarak, kaynakların tekrar kullanıma imkan sağlamak amacıyla ÖNDE GERİ DÖNÜŞÜM SAN.TİC. ve LTD.ŞTİ. olarak iş hayatına merhaba dedik.

35 yıllık tecrübe ile baba mesleğini devamı ve bu sektörde kendini kabul ettiren firmamız Halkalı Dereboyu’nda faaliyet göstermektedir. Firmamız kendi bünyesinde kimsenin hükmü altına girmeden büyümekte ve gelişmektedir. Dönüşümün tecrübeli bir ekipman ile çalışarak uzmanlaşmaya önem veriyoruz. Firmamızı kurumsallaştırıp Türkiye ve Dünya’ ya katkı sağlamak ve saygın yerimizi kazanmak ilk hedefimizdir. Çünkü Geri Dönüşüm uzun vadeli verimli bir yatırımdır. Ham maddenin azalması ve doğal kaynakların hızla tükenmesi sonucunda ekonomik problemler ortaya çıkabilmektedir.

Geri Dönüşümün bu noktada önemli etkileri olmaktadır. Enerji ve tabii kaynakların tüketimin azaltılması ülke ekonomisi içinde büyük önem arz etmektedir hatta geri dönüşüm sonucu oluşan sentetik elyaf gibi ürünler ihraç edilerek ülkeye döviz girişi de sağlanmaktadır. Her ürün geri dönüştürülemediği gibi dönüştürülebilen ürünlerde uygun toplandığı takdir de ikinci ürün olmaktadır. Bunun için firmamız bu üç prensip üzerine çalışmaktadır.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma