METALEKS ÇELİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Metaleks; profesyonel  geçmiş ile uzun yıllarda edinilen  yönetim ve iş tecrübelerinin yeni bir anlayışla harmanlanması ile klasik ticari anlayışın dışında sadece çözüm ortağı anlayışıyla Gemlik- BURSA da kurulmuştur.
Metaleks, Borusan Mannesmann ‘ın satış organisazyonu içinde hem yetkili satıcı olarak hemde partner firma olarak yer almasının  yanında otomotiv sektöründe konusunda öncü firmalara imalat yaparak da hizmet vermektedir.

Metaleks firması temel olarak 3 farklı organizasyon içinde yer almaktadır. Bu organisazyonlardan önce kurumsallaşma ve kalıcı olmak adına KALİTE yönetimi ticaretinden önce gelen bir yapısı vardır.
1- STOK FAZLASI BORU TİCARETİ
2- OTOMOTİV SEKTÖRÜNE YÖNELİK BURÇ İMALATI YAPMAK
3- OTOMOTİV SEKTÖRÜNE YÖNELİK ÇEKİLMİŞ-KALİBRE EDİLMİŞ BORU STOĞU
Metaleks; boru üreticilerin herzaman büyük problemi olan stok fazlası boruların, uygun bütçe ile boru tedariği arayışında olan firmalar arasında köprü görevi gören Türkiyede konusunda tek organizasyondur.
Metaleks; özel tolerasnlarda çekilmiş-kalibre edilmiş borular ile  otomotiv sektöründe bir çok firmaya en hızlı hizmeti verebilen konusunda tek ve ilk firmadır.
Metaleks; burç imalatı ile otomotiv yan sanayisine önemli bir hizmet vermenin yanında en düşük miktarda burç imal edebilen sektöründe öncü firmalar arasında yer almaktadır.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım