Anka Geri Dönüşüm

Hızlı nüfus artışı, teknolojik gelişmeler ve yaşam koşullarının değişmesiyle ortaya çıkan aşırı tüketimden kaynaklanan çevre kirlenmesinin kontrol altına alınarak, kaynakların tekrar kullanılma imkanını sağlamak amacıyla ANKA Geri Dönüşüm-Atık Toplama Ltd.Şti. iş hayatına merhaba dedi.

Çevre ve geri dönüşüm işlemleri ülkemizde yeni yeni literatürde yerini almaya başlamışken 1997 yılında kurulan öncü firmamız AKASAN Adana Kağıt Sanayi ile o günlerden bu güne bilgi birikimimizi zenginleştirerek, teknolojimizi ve insan kaynağını geliştirerek, uzmanlaştığımız ve günümüzde ambalaj atıklarının toplanması ve değerlendirilmesi alanında dünya ölçeğinde, en ideal ve güvenilir çözüm ortağı olmanın zevkine varıyoruz.

Atık sorununun tüm dünyada artan önemi ve hızına paralel olarak ANKA Geri Dönüşüm-Atık Toplama Ltd.Şti. çağdaş ekipmanlarıyla, özenle eğitilmiş ve iş disiplinine sahip profesyonel kadrosuyla merkez ofis ve iki farklı şube ile ambalaj atıkları toplama-ayırma konularında en küçük birimden en büyük işletmelere kadar aynı titizlik ve ayrım gözetmeksizin, atıkların ekonomiye kazandırılması amacıyla hizmet etmeyi esas olarak benimsemiştir.

Halen Adana Yeşiloba mevkiinde bulunan şubesinde ve Hacı Sabancı Organize Sanayi bölgesinde bulunan şubesi ile Ambalaj Atıklarının tekrar ekonomiye kazandırılması amacıyla var gücüyle çalışmaktadır. Özellikle işletmeler için oluşan ambalaj atıklarına çözüm ortağı olmakta ve yeniden kazanılmasını sağlamaktadır.

TAT Belgesi

  • Ambalaj Atığı Toplama ve Ayırma Tip 1
  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma