İZMİRLİ PLASTİK PROFİL VE YAPI ELE.AK.SAN.TİC.LTD.ŞT

İzmirli Plastik 1…. yılında İzmir’de ilk üretim tesisini kurarak PVC lambri ve lambri aksesuarları imalatına başlamış olup ürettiği ürünleri kaliteden taviz vermeden kısa zamanda ülkenin birçok bölgesine dağıtım ve satış ağını kurmuştur.

İzmirli Plastik’in insana ve ürün kalitesine verdiği önemden dolayı aranan bir firma olması kısa zamanda çok büyük işlere imza atmıştır.

Plastik sektörünün genç üyesi gençliğini ve deneyimini aynı potada eriterek yurt içi ve yurt dışında aranan bir marka olmayı hedeflemiştir.

Dünyada plastik ürünler zaman geçtikçe daha da çok kullanılmaya başlanmıştır. Bu sayede firmamız sürekli yenilenerek ürün sayısı ve ürün çeşitlerinde artış göstermektedir. İzmirli Platik olarak bu ihtiyaca cevap verebilmek için çalışmalarımızı devamlı olarak sürdürmekteyiz.
Plastik sektöründe lambri ve lambri aksesuarlarının üretimi ayrıca Özel ürünler ’de üretim yaparak sizleri, daha iyisi, daha yenisiyle buluşturmaya çalışıyoruz.
Şirketimiz İzmirli Plastik Profil ve Yapı Elemanları Aksesuar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi olarak Plastik sektörünün İzmir Kısıkköy Sanayi Sitesinde faaliyetine yükselen üretim ve satış hacmi ve yüksek müşteri memnuniyeti ile devam etmektedir.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım